Boka tid

Massage i Malmö, Oxie & Skurup

Svensk Klassisk Massage

Svensk Klassisk Massage

Här går vi igenom ett eller flera områden med muskler och anpassar massagen efter dina behov. Vi lägger upp en plan för dig på hur du kan göra för att må bättre i vardagen genom att förebygga muskelskador, stress och ledproblem. Vi ses på ett första besök och gör upp en bra plan för just dig.

Boka nu!

Idrottsmassage

Idrottsmassage

Du som är aktiv inom någon sport eller tränar på en hög nivå. Även dig som ligger på en mycket hög direkt elitnivå. Eftersom du idrottar är du säkerligen tränad, men detta medför ibland andra typer av problem som gemene man kanske inte upplever. Jag hjälper dig att förebygga idrotts och träningsskador samt stressfrakturer. Vi går tillsammans igenom vad jag kan göra för dig så att du ska kunna bibehålla en hög träningsnivå, men på sätt med minimal skaderisk. Vi erbjuder även behandlingar inför tävlingar, elitsatsningar och träningsläger.

Boka nu!

Spa & avslappningsmassage

Spa & avslappningsmassage

Passar perfekt för den som har behov av att bara slappna av. Mjuk massage där hela kroppen gås igenom och avslutar med nacke och ansikte.Personlig Träning

Personlig Träning

Personlig Träning

Vi är utbildade Personlig Tränare. Som din personliga tränare kan vi skräddarsy träningsprogram för just de mål du önskar uppnå. Vill du bli starkare, snabbare, smidigare, bättre på någon specifik sport eller öka din allmänna fysiska ork?

Då bör vi köra ett första pass ihop och se vad vi kan hjälpa just dig med. Första tillfället är alltid gratis och du bestämmer själv om du vill fortsätta efter det. Jag erbjuder både paketlösningar och enstaka pass.

Träffa din PT!

Kostrådgivning

Kostrådgivning

KostrådgivningSkador & Skadeförbyggande

Kinesiotejp

Kinesiotejp

Det huvudsakliga målet med tejpen är att aktivera kroppens egna läkningsprocess, minska den upplevda smärtan, öka rörlighet och stimulera muskelaktivering.

Vad kan kinesiotejp hjälpa mot?

Du kan använda kinesiotejp mot många olika besvär, allmän ryggsmärtahopparknälöparknäAC-ledsmärtahälsporremuskelbristningar med mera. Du kan även använda kinesiotejp för att förbättra din hållning eller för att undvika att en muskel sträcks till ytterläget.

Boka nu!

Formthoticsinlägg

Formthoticsinlägg