Boka tid

Vi som jobbar på JSMH

Jakob Svensson

Jakob Svensson

Grundare & Ägare av JS Massage & Hälsa

Diplomerad Massör & Licensierad Personlig Tränare

Min Historia

Jag och träning har hela livet gått hand i hand. Jag spelade fotboll som bäst i Div. 4 inan jag sadlade om till Friidrott sprint 100m. Det var där jag gick upp till elitnivå och lärt känna min kropp. 2013 började jag jobba som PT på SATS innan jag 2017 startade JS för jag ville nå ut till fler och kunna hjälpa ännu fler och fortsätta utveckla mig själv som person och JS Massage & Hälsa.

Yrkeserfarenhet och utbildningar

Jobbat som PT sedan 2013 och har jobbat heltid sedan dess. 2015 utbilda jag mig till Massör för att nå ut till fler.

Lic. Personlig Tränare – The Academy
Kostrådgivare – SAFE
Dipl. Löpcoach – Eleiko
Endurance – SAFE
Dipl. Massör – Hälsoteket
Tiggerpunkt – Friskvårdsgruppen
Kinesiotejpning – Bodytech

Varför jobbar jag på JS Massage & Hälsa

Jag grundade företaget för att nå ut till fler och kunna hjälpa fler att slippa ha ont i vanliga vardags rörelser och kunna få ut mer av sitt liv.

Mitt motto

”En öm muskel är ingen frisk muskel”

Therese Nilsson

Therese Nilsson

Licensierad Personlig Tränare

Min historia

Jag älskar att träna och har sysslat med brottning, bodypump, styrketräning och spinning. Jag tränar även lite kickboxning med min sambo och dotter och nu på senare tid har jag blivit förtjust i crossfit. Att vara trebarnsmamma har lärt mig, och lär mig fortfarande, att vara flexibel, lyhörd och tålmodig. Livet blir aldrig tråkigt då det hela tiden händer saker, full rulle och det är precis så jag vill ha det! Har jobbat mycket med försäljning, mest på Ingelsta kalkon, och älskar att möta många olika människor då varje möte är unik eftersom vi alla är så olika. Jag har varit gravid tre gånger så jag vet hur det är och känns att vara tung och trött. Gick upp över 30kg sista graviditeten (!) Vägen tillbaka känns lång men den är inte omöjlig. Det går! Något som jag gärna vill förmedla till alla nyblivna mammor.

Yrkeserfarenhet och utbildning

 - Starshine ystad garderobiär och servitris 1997-1999
 - Dansbandsångerska (med eget band) 2000 - 2003
 - Ica malmborgs kött o chark 2000-2002
 - Ekvalls charkuteri, receptionist 2002-2003
 - Ingelsta Kalkon 2003-2018, under min period hos ingelsta kalkon har jag gått kurser och utbildningar i försäljning och ledarskap inom handel
 - Licencerad Personlig Tränare - EBT Academy 2018

Varför jobbar jag på JS Massage & Hälsa

För att hjälpa undomarna att få en bra start på livet, de nyblivna mammorna att hitta tillbaka till sig själva, kanske t o m mer och de äldre att bli starkare i både kropp och själ

Mitt motto

”Bästa träningen är den som blir av”

Johan Knuutinen

Johan Knuutinen

Manager & Personalchef

Min historia

”Jag är en liten man som försöker ha kul”.

Började min bana som musiker och teaterpedagog. Jag är väldigt intresserad av att jobba med människor. Känslan av ett bra möte och kraften i ett ord är för mig ovärderligt. Min styrka är att jag ofta lyckas få fram det bästa sidorna hos dem jag möter. Att hjälpa folk nå sin fulla potential är en stor drivkraft hos mig.

”Jag kan flyga och jag är inte rädd”.

Yrkeserfarenhet och utbildning

60 Hp Dramapedagogik
40 Hp Pedagogik och lärande
Konflikthanteringsutbildning via folkuniversitetet
11 års arbetslivserfarenhet med pedagogik och skapande för barn och unga
Ordförande i 6 år för olika teaterföreningar
3 år som grundare och drivande i egen förening
Plus en hel massa andra saker…

Varför jobbar jag på JS Massage & Hälsa

Jakob började som min PT. Jag gillar hanns sätt att träna och mitt kostschema tillsammans med träningen gav jättebra resultat. Jakob hade just börjat bruka allvar med sitt nya företag JS Massage & Hälsa. Han frågade mig om lite tips angående sociala medier. Dessa diskussioner växte för varje PT-tillfälle och vi började samarbeta mer och mer i någon slags tankesmedja kring Jakobs företag. Han behövde ett bollplank och jag behövde en PT. Allt gick åt rätt håll och idag är jag en stor del av den delen av JSMH som inte syns, men i högsta grad finns. Jag är en del av planeringen, strategin och tankarna bakom JS. Jag är även med och planerar marknadsföringen och genom min erfarenhet av människor är jag nu utsedd till personalansvarig. Jag håller ständig kontakt med de anställda och är Jakobs förlängda arm i verksamheten. Det är svårt att säga exakt vad jag gör, men låt oss säga att jag gör lite av varje. Jag finns där jag behövs och jag har varit med sedan början. Att vara en del av detta gör mig oerhört stolt och glad. Att jag behövs finns där inga tvivel på, då jag har en förmåga att se ett behov och komma med en lösning. JSMH har stor nytta av min flexibilitet och kreativitet. Jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med JSMH och framtiden ser jag som väldigt spännande!

Mitt motto

”Allting blir vad man gör det till, men ändå blir det aldrig som man tänkt sig. Livet händer och det är ingen fara. Det är bara så det är. Det är helt ok. Tillsammans är vi redo!”

Caroline Nilsson

Caroline Nilsson

Massör, Friskvårds & Kostkonsult

Min Historia 

Sedan en bilolycka för många år sen där jag bidrog mig en nackskada har jag lärt mig hur viktigt det är att ta hand om kroppen, lyssna på signalerna, för att kunna uppnå välbefinnande, minska värk, bygga upp styrkan, skapa balansen mellan kroppen & sinnet. För sex år sen efter graviditet blev träningen en viktigt del och min vardag och min livsstil. Massagen har en positiv påverkan för mitt välbefinnande för att minska smärta och slappna av. 

2016 tog jag steget efter 16 år i vårdyrket att utbilda mig till diplomerad Friskvård och kostkonsult med kognitiv inrikting. Följa drömmen att jobba med det friska och minska sjukskrivningar.

För att må sitt bästa jag, måste alla bitar vara i balans med varandra . 

Vi jobbar ifrån insidan- ut.

Jag har de senaste 2 åren varit verksamhetschef och instruktör på L9 fitness i Oxie, sidan om mitt arbete som aktivitetsledare inom LSS för barn och ungdomar.

Varför jag jobbar på JS Massage & Hälsa

Jobba med människor, hälsa, kroppen, bidra & alla möten är mitt driv och energi. Jag vill hjälpa dig, oavsett livsstil till en vardag där du känner välbefinnande. Mitt mål är att ni så snabbt som möjligt skall bli avslappnade, smärtfria, bättre rörlighet och funktion.

Mitt motto

”En stark kropp ger ett balanserat sinne”

Liliana Kronvall

Liliana Kronvall

Hälsocoach

Min historia

Alltid haft passion för träning och hälsa i centrum. Både för mig själv och andra. Jag är en driven tjej som har tränat styrketräning så länge jag kan minnas, men även rehabilitering efter min operation då jag fick två nya höftproteser när jag var 16. Suttit i rollstol en del också då det var som värst, men med träning har jag fått en smärtfri vardag, detta betyder fruktansvärt mycket för mig och kan både gå och springa idag.

På min Fritid när jag inte tränar så kör jag traktor-pulling och gjort detta sen 2011. 2014 kammade jag hem en SM serien i min klass. Jag kör även nu i Europa.

Yrkeserfarenheter och utbildningar

Yrkeserfarenhet: 2013 Marsvinsholm teater som värd. Där hjälpte jag skådespelarna på scenen, tog emot publik och städade. 2014 på sommaren jobbade jag som torgvärd/ turist värd och parkeringsvärd i Ystad.  Där tog jag hand om flaggorna i ystad och flaggade upp flaggor på bestämda plaster i hela Ystad. Samarbetade även med parkeringsvakterna. Tog emot turister som hade frågor. Sist men inte minst så hade jag ansvar över de som stod på torget och säljer grejer. Sommaren 2015 jobbar jag som undersköterska på ett äldreboende i Ystad. I slutet av 2015 började jag som undersköterska på Ystad lasarett och har jobbat där i fyra år.

Utbildningar

 - Hälsocoach utbildning i Munka Ljungby på 1,5 år PT, kostrådgivare, diplomerad massör, muskelbehandling/ terapeutisk stretch, stresscoach.
 - Gymnnsieutbildning vård och omsorg linje
 - Licensierad Les Mills instruktör

Varför jag jobbar på JS Massage & Hälsa

För att kunna hjälpa folk så att de får en smärtfri vardag och slippa krämpor i vardagen och få en bättre livskvalité. Kunna hjälpa både yngre som äldre men även om man kommer från skada eller operation och behöver hjälp med rehabilitering.

Jag även kunna inspirera folk med mina kunskaper och erfarenheter

Mitt motto

Be brave, be who you are!
 

Andreas Jungerup

Andreas Jungerup

Personlig tränare & Diplomerad Massör

Historia

Jag har en bakgrund som elitidrottare och sysslat med idrott hela mitt liv där jag först och främst velat lära mig så mycket jag kunnat om min egen idrott, kropp och prestation och där jag genom landslaget hade möjlighet att ta den av en hel del nytänkande och olika metoder för att nå resultat och där forskning var en del av min nyfikenhet. Har till detta då utbildat mig vidare för att få en bättre förståelse för träning och hälsa och hur det påverkas och hur du som människa kan utveckla din förmåga att träna utifrån dina förutsättningar både på det fysiska planet men även det mentala.

Min Bakgrund är friidrott med meriter så som:

 - Svensk Mästare både individuellt och i stafett
 - 6:a på Junior OS
 - 8:a på Junior VM
 - Svenskt Junior rekord över 300m häck.

Idag sysslar jag mestadels med cykling och löpning där jag hela tiden försöker utmana mig och nästa projekt är att cykla Vätternrundan (30mil) på under 7 timmar och 30 minuter. Inriktning - Grenspecifik Fystränare (fotboll, cykling, löpning) - Small groups - L9 Runners - PT "Elite team" - Mental Tränare - Gruppträning - Spinning Instruktör - Massör - Personlig tränare.

Erfarenhet

Elitidrottare på landslagsnivå i friidrott och coachat träningsgrupper sedan 1997. Löpcoach för Runacademy i Malmö. Personlig tränare i 7 år samt ägare av ett gym 3 år.

Utbildningar

 - Fil Kand Idrottsvetenskap- inriktning ledarskap (Malmö Högskola)
 - Friidrott grenutbildning steg 1-2
 - Friidrotts gymnasium
 - Friskvårdsmassage (Axelssons)
 - Body Pump Instruktör Les Mills

Varför jobba på JS Massage & Hälsa?

Jag gärna ta all min kunskap vidare och hjälpa människor till en bättre hälsa och roligare träning där vi bryter nya barriärer och du även får en djupare förståelse för din träning och hur du kan utvecklas och samtidigt ha skitskoj. Vill tillsammans med JSMH hitta nya vägar och utvecklas och ihop ger er möjlighet till de absolut bästa och med gemensamma krafter kunna skapa stora saker. En fantastisk personal och ägare ger mig all möjlighet att kunna få fram de bästa för dig som kund.

Mitt motto:

"What you do in life echoes in eternity....​"